EXCLUSIVE

Hidro-masažni bazeni za ljubitelje dizajna i profinjenosti.

-->

spa-blanco-cube

Cube, hidromasažni bazen, je savršen proizvod za svakoga ko je zainteresovan za kupovinu top modela usklađenih visokih performansi za uživanje parova, porodice ili čak druženje s prijateljima.

Ovaj model nudi 4 pozicije.

To je savršen spa okružen luksuzom. Cube spa dolazi sa spremnikom za led kako bi mogli rashladiti svoj omiljeni napitak,  naslonima za glavu oko rubova modela za maksimalnu udobnost.

Kao dodatnu funkciju, ovaj spa može biti opremljen Bluetooth surround zvučnim sistemom, koji se sastoji od četiri zvučnika, kao i bas zvučnikom, koji će vam omogućiti da slušate svoju omiljenu muziku sa najboljim kvalitetom zvuka, bez potrebe za bilo kakvim ožičenjem.

Kromoterapijski tretman je moguć zahvaljujući četiri LED reflektora u boji Sense sistema unutar spa, koji stvara opuštajuću atmosferu. Noću, cijelu površinu vode pretvara u niz mekih boja.

Model je opremljen sa 27 hidromasažnih mlaznica i 12 zračnih mlaznica, smišljeno raspoređenih, koje obezbjeđuju odličnu sveobuhvatnu masažu.

Spa dimenzija (cm) 231 x 231 x 78 (± 1)
Broj sjedišta  (sjedište/ležaljka) 4 (4/-)
Zapremina vode (L) 975
Spa težina (prazan – pun) 450 kg / 1.425 kg
Spa masažna pumpa 1.800 W / 2,5 HP

 

jacuzzi-barcelona

Barcelona, hidromasažni bazen, je nevjerovatan model kojeg je lansirao brand “Aquavia spa” sa prelivnim kanalom, minimalističkog dizajna.

Ovaj spa pripada Ecospa rasponu modela kreiranih sa duplom izolacijom, kako bi se smanjila potrošnja energije.

Njegova kvadratna osnova nudi završne detalje koji su puni iznenađujućih, korisnih detalja, i zadovoljavaju najviše standarde za postizanje  opuštanja i uživanja za 4 osobe u isto vrijeme.

Jednostavan za instalaciju, postat će standard za hotele, wellness centre, ekskluzivne sportske klubove, dvorane, sofisticirane sportske centre i luksuzna imanja. Također može biti instaliran u domovima za vlastitu dobrobit i zadovoljstvo.

Model je opremljen sa 28 hidromasažnih  i 10 zračnih mlaznica, smišljeno raspoređenih, koje obezbjeđuju odličnu sveobuhvatnu masažu i toniranje vašim mišićima.

Spa dimenzija (cm) 230 x 230 x 90 (± 1)
Broj sjedišta  (sjedište/ležaljka) 4 (2 / 2)
Zapremina vode (L) 1.260
Spa težina (prazan – pun) 470 kg/ 1.730 kg
Spa masažna pumpa 1.800 W / 2,5 HP

 

wave-aquavia-design

Wave Spa, hidromasažni bazen, je savršen model za dijeljenje svog najboljeg vremena. Ako želite kupiti premium hidromasažni spa sa najboljim karakteristikama, velikim bazenom i jedinstvenog dizajna, ovo je savršen izbor.

Ovaj model je dizajniran da se integriše u najekskluzivnije okruženje. Njegov zapanjujući kabinet (obloga), izrađen je u kombinaciji različitih visokokvalitetnih materijala (bijele površine – Solid Surface i Enigma HPL finiša)

Posjeduje nevjerovatnih, snažnih, 66 hidromasažnih i 12 zračnih mlaznica.

Spa dimenzija (cm) 247 x 247 x 90 (± 1)
Broj sjedišta  (sjedište/ležaljka) 6 (6/-)
Zapremina vode (L) 1.180
Spa težina (prazan – pun) 536 kg / 1.716 kg
Spa masažna pumpa 2 x 2.200 W / 3 HP

 

spas-desbordantes1

Quantum, hidromasažni bazen, dizajniran je za kućnu upotrebu. Ima veliki prostor za kupanje bez fizičkih ograničenja koji omogućava da se 4 osobe  slobodno kreću u njemu –

savršen prostor za hidromasažu. Ako ste u potrazi za kupovinom masažnog bazena sa nenadmašnim karakteristikama i dobrom vrijednosti za novac, to je model koji vam je potreban.

Model je opremljen sa 27 hidromasažnih  i 12 zračnih mlaznica, smišljeno raspoređenih, koje obezbjeđuju odličnu sveobuhvatnu masažu i toniranje vašim mišićima.

Spa dimenzija (cm) 197 x 194 x 78 (± 1)
Broj sjedišta  (sjedište/ležaljka) 4 (4/-)
Zapremina vode (L) 975
Spa težina (prazan – pun) 220 kg / 1.195 kg
Spa masažna pumpa 1.800 W / 2,5 HP

Više informacija možete pronaći na aquavispa.com

NEWSLETTER

Želim da primam novosti od firme Hydrogroup.

Kontakt

 Gornji Hotonj 20 - Sarajevo - Vogošća - Bosna i Hercegovina

+387 33 44 33 55
+387 33 638 279