Hydrogroup slavi 20 godina poslovanja

Naša firma, HYDROGROUP d.o.o., ove godine s ponosom slavi 20. rođendan i svojim KUPCIMA tokom cijele godine, kroz razne pogodnosti, želi zahvaliti na povjerenju.

Kupci danas traže proizvode koji će im omogućiti sve: dobrobit za sebe, porodicu i prijatelje, unaprijeđenje zdravlja i ugodno, relaksirajuće iskustvo.

Veliko nam je zadovoljstvo da, evo već 20 godina, u nama imaju partnera koji će mi pružiti upravo to, kroz program sauna, hidromasažnih bazena, bazena za plivanje, fontana.. I to uz zagarantovan kvalitet proizvoda, obavljenog posla i kasnije podrške.

Ova godišnjica još je posebnija jer to znači da firma već 20 godina, kroz sajmove, razne objave putem medija, brošura, u direktnim razgovorima sa kupcima i investitorima podiže svijest javnosti o važnosti programa koji zastupamo. On je često temelj za dobrobit zajednice (banjska lječilišta, javni bazeni..), zdravsvena potreba (dokazano je koliko plivanje utiče na pravilan razvoj kod djece, rehabilitaciju i fizioterapiju kako djece tako i odraslih, cirkulaciju i krvno-žilni sistem..), kao i uslov za kvalitetan odmor i relaksaciju što u današnje vrijeme predstavlja potrebu.

Naš cilj je da i dalje nastavimo biti vaš expert u obavljanju posla, a naša rođendanska želja da pretvorimo svaki vaš dan u poseban.
Zatražite ponudu, dodjite da nas posjetite zbog razgovora o poslu ili jednostavno da obavite kupovinu kao naš postojeći kupac..Želimo dijeliti poklone s vama!

Hvala vam na podršci i vjernosti!

NEWSLETTER

Želim da primam novosti od firme Hydrogroup.

Kontakt

 Gornji Hotonj 20 - Sarajevo - Vogošća - Bosna i Hercegovina

+387 33 44 33 55
+387 33 638 279