KOJA JE RAZLIKA U KVALITETU ARMIRANIH PVC FOLIJA NA TRŽIŠTU?

Na tržištu postoji mnogo proizvođača PVC folija (trevira) za bazene. Za običnog kupca jako je teško ustanoviti razliku u kvaliteti.

Nekim proizvođačima je to dodatni segment koji im je potreban da upotpune ponudu, a u stvari su specializovani za druge stvari (npr. hidroizolacije, baštenske fontane i sl.)

Samo je par onih koji su razvili, i godinama su posvećeni, proizvodnji bazenskih PVC folija. Pri tome daju višegodišnju garanciju za njihov kvalitet i postojanost. Na tom polju već godinama se nalaze njemački proizvođači, a na tronu za sada čvrsto stoji proizvođač RENOLIT sa folijama ALKORPLAN. Mi sa svoje strane možemo potvrditi kvalitet i stajati iza tih proizvoda. Uz naše certificirane radnike i sjajan izbor različitih dezena možete biti mirni i zadovoljni godinama.

Moramo ovom prilikom skrenuti pažnju da čak i RENOLIT u svom prodajnom programu nudi folije u različitim klasama, naravno i različitog cjenovnog ranga.

Folije koje nemaju specijalni zaštitni lak koji djeluje kao „štit“ protiv ogrebotina, odbija mrlje i prljavštinu, i štiti od UV zračenja su značajno jeftinije.

Sa druge strane, vrlo često imamo slučaj da ponuđači to koriste u cilju ostvarivanja niže cijene i lakšeg ugovaranja posla, na šta treba obratiti posebnu pažnju.

Zbog svega navedenog naš je savjet da provjerite i informišete se prije odluke koju foliju izabrati da Vam se ne bi dešavalo sljedeće:

UJUTRO NAKON ČIŠĆENJA FOLIJE

24 SATA POSLIJE

Vaš HYDROGROUP

Komentariši

NEWSLETTER

Želim da primam novosti od firme Hydrogroup.

Kontakt

 Gornji Hotonj 20 - Sarajevo - Vogošća - Bosna i Hercegovina

+387 33 44 33 55
+387 33 638 279