Pino Nature Hotel

Na Trebeviću je svečano otvoren novi, planinski Pino Nature Hotel.  Smješten je u borovoj šumi, na prostoru nekadašnjeg omiljenog odredišta Sarajlija, hotela Prvi šumar. Ovo moderno zdanje zadovoljava najstrožije svjetske standarde u hotelijerstvu, a zasigurno će osvojiti i simpatije građana.

Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju. Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj.

Naša firma je bila izvođač sljedećih radova:

  • Bazen dimenzije 20,00 x 4,30 x 1,35
  • Dječiji bazen
  • Dvije fiske saune

Oba bazena su izvedena sa skimmerima i obložena sa armiranom PVC trevirom, I klase, u plavoj boji. Ugrađena su, osim standardne opreme, 4 RGB reflektora, vodeno-zračna masaža i 2 “Bali” slapa. Bazen se zagrijava zahvaljujuči izmjenjivačima toplote spojenim na kotlovnicu.

Saune su dimenzija 2,9 x 2,2 m, opremljene su visoko kvalitetnim materijalima: lamperija i drvo, izvedeni su u kombinaciji smreke, aspena i termo-obrađenog aspena,  električne peći sa vulkanskim kamenom su  proizvođača HARVIA, a osim osnovne opreme- pješčanog sata, termo i hidrometra, opremljene su i dodatnom opremom- zvjezdanim nebom i led rasvjetom u boji.

NEWSLETTER

Želim da primam novosti od firme Hydrogroup.

Kontakt

 Gornji Hotonj 20 - Sarajevo - Vogošća - Bosna i Hercegovina

+387 33 44 33 55
+387 33 638 279